Νέοι κουλοχέρηδες από τη Microgaming!

Η Microgaming συνεχίζοντας την πολιτική της και αναγνωρίζοντας την ανάγκη των παικτών για  νέους τίτλους παιχνιδιών παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα δύο νέους κουλοχέρηδες . Πρόκειται για το Octopays και το Break Away.

Το Octopays είναι ένα φρουτάκι που ενώ με την πρώτη ματιά φαίνεται σε ένα κοινό παιχνίδι όπως πολλά που υπάρχουν με θέμα τον υποβρύχιο κόσμο την θάλασσας αν κάποιος θα κάνει μία περιστροφή των τροχών θα διαπιστώσει πολλές ιδιαιτερότητες που θα τον εκπλήξουν θετικά. Πρώτα από όλα είναι τα κινούμενα γραφικά στα σύμβολα. Το χταποδάκι, ο θησαυρός, το σκάφανδρο, η άγκυρα και ο σφυροκέφαλος σαν σύμβολα δίνουν μία άλλη διάσταση στο παιχνίδι μέσα στους 5 τροχούς του.

Το δεύτερο στοιχείο είναι οι 243 διαφορετικοί τρόποι για να κερδίσει κάποιος. Τον τελευταίο καιρό έχουν αποδειχτεί πολύ δημοφιλή αυτού του είδους τα μηχανήματα καθώς όλο και περισσότεροι παίκτες τα επιλέγουν και για αυτό το λόγο η Microgaming κατασκευάσει συνεχώς τέτοιους τίτλους.

Ο δεύτερος τίτλος είναι το Break Away και έχει θέμα το χόκεϋ επί πάγου. Είναι ένα σπορ που στην Ελλάδα δεν έχει απήχηση αλλά σε άλλες χώρες όπως στην Αμερική, στον Καναδά και στην βόρεια Ευρώπη είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Και αυτός ο τίτλος έχει 243 τρόπους για να κερδίσει ο παίκτης και διαθέτει επίσης μέχρι και 20 δωρεάν γυρίσματα που συνδέονται με πολλαπλασιαστές. Χ10.