Μεγάλες πληρωμές σε progressive jackpots από τη Playtech!

Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώσαμε ότι αρκετά φρουτάκια με προοδευτικό τζακπότ από το δίκτυο της Playtech έδωσαν πολλά χρήματα σε τυχερούς παίκτες. Η κορυφαία εταιρία κατασκευής λογισμικού τυχερών παιχνιδιών που το επιλέγουν πολλά online casino όπως αυτό του Winner ήταν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους τίτλους που χάρισαν τα χρήματα.

Πρώτα από όλα θα αναφερθούμε στο δημοφιλές Wall Street Fever που ακριβώς μετά από 30 ημέρες και τα $300.000 που είχε δώσει , έκανε ακόμα ένα παίκτη χαρούμενο δίνοντας άλλα $64.000 μέσα από ένα γύρισμα των τροχών. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δόθηκαν και αρκετά ποσά που υπερέβαιναν τα $1.000.

Το δεύτερο φρουτάκι με progressive jackpot είναι το Safetracker και χάρισε 83.000 Ευρώ με ένα ποντάρισμα των 5 Ευρώ, που είναι και το μέγιστο ποσό. Είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δώσει το συγκεκριμένο τυχερό παιχνίδι αυτή τη χρόνια. Το  τρίτο τζάκποτ από κουλοχέρη ήταν από το δίκτυο Marvel και τους σούπερ ήρωες τους. Πιο συγκεκριμένα το Marvel Super Power πλήρωσε περίπου $64.000 σε έναν τυχερό. Το εξαιρετικά δημοφιλές τζακπότ πληρώνει συνήθως 40.000 coins (Ευρώ ή Δολάρια) σε διαστήματα που δεν ξεπερνάνε τους δύο μήνες.