Νέοι κουλοχέρηδες από τη Microgaming!

Η Microgaming συνεχίζοντας την πολιτική της και αναγνωρίζοντας την ανάγκη των παικτών για  νέους τίτλους παιχνιδιών παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα δύο νέους κουλοχέρηδες . Πρόκειται για το Octopays και το Break Away.

Το Octopays είναι ένα φρουτάκι που ενώ με την πρώτη ματιά φαίνεται σε ένα κοινό παιχνίδι όπως πολλά που υπάρχουν με θέμα τον υποβρύχιο κόσμο την θάλασσας αν κάποιος θα κάνει μία περιστροφή των τροχών θα διαπιστώσει πολλές ιδιαιτερότητες που θα τον εκπλήξουν θετικά. Πρώτα από όλα είναι τα κινούμενα γραφικά στα σύμβολα. Το χταποδάκι, ο θησαυρός, το σκάφανδρο, η άγκυρα και ο σφυροκέφαλος σαν σύμβολα δίνουν μία άλλη διάσταση στο παιχνίδι μέσα στους 5 τροχούς του.

Το δεύτερο στοιχείο είναι οι 243 διαφορετικοί τρόποι για να κερδίσει κάποιος. Τον τελευταίο καιρό έχουν αποδειχτεί πολύ δημοφιλή αυτού του είδους τα μηχανήματα καθώς όλο και περισσότεροι παίκτες τα επιλέγουν και για αυτό το λόγο η Microgaming κατασκευάσει συνεχώς τέτοιους τίτλους.

Ο δεύτερος τίτλος είναι το Break Away και έχει θέμα το χόκεϋ επί πάγου. Είναι ένα σπορ που στην Ελλάδα δεν έχει απήχηση αλλά σε άλλες χώρες όπως στην Αμερική, στον Καναδά και στην βόρεια Ευρώπη είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Και αυτός ο τίτλος έχει 243 τρόπους για να κερδίσει ο παίκτης και διαθέτει επίσης μέχρι και 20 δωρεάν γυρίσματα που συνδέονται με πολλαπλασιαστές. Χ10.

Μεγάλες πληρωμές σε progressive jackpots από τη Playtech!

Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώσαμε ότι αρκετά φρουτάκια με προοδευτικό τζακπότ από το δίκτυο της Playtech έδωσαν πολλά χρήματα σε τυχερούς παίκτες. Η κορυφαία εταιρία κατασκευής λογισμικού τυχερών παιχνιδιών που το επιλέγουν πολλά online casino όπως αυτό του Winner ήταν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους τίτλους που χάρισαν τα χρήματα.

Πρώτα από όλα θα αναφερθούμε στο δημοφιλές Wall Street Fever που ακριβώς μετά από 30 ημέρες και τα $300.000 που είχε δώσει , έκανε ακόμα ένα παίκτη χαρούμενο δίνοντας άλλα $64.000 μέσα από ένα γύρισμα των τροχών. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δόθηκαν και αρκετά ποσά που υπερέβαιναν τα $1.000.

Το δεύτερο φρουτάκι με progressive jackpot είναι το Safetracker και χάρισε 83.000 Ευρώ με ένα ποντάρισμα των 5 Ευρώ, που είναι και το μέγιστο ποσό. Είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δώσει το συγκεκριμένο τυχερό παιχνίδι αυτή τη χρόνια. Το  τρίτο τζάκποτ από κουλοχέρη ήταν από το δίκτυο Marvel και τους σούπερ ήρωες τους. Πιο συγκεκριμένα το Marvel Super Power πλήρωσε περίπου $64.000 σε έναν τυχερό. Το εξαιρετικά δημοφιλές τζακπότ πληρώνει συνήθως 40.000 coins (Ευρώ ή Δολάρια) σε διαστήματα που δεν ξεπερνάνε τους δύο μήνες.

Φρουτάκια Queen of Hearts με €100 δωρεάν μπόνους!

Παίξτε από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη τα φρουτάκια Queen of Hearts  και αν είστε ένας από τους 5 παίκτες με το μεγαλύτερο στοιχηματισμό οποιαδήποτε ημέρα, θα κερδίσετε 100 ευρώ δωρεάν μπόνους!

Ο κουλοχέρης Queen of Hearts είναι ένα πολύ διασκεδαστικό, όσο και γενναιόδωρο παιχνίδι, στο οποίο όταν βρείτε τη ντάμα κούπα στην οθόνη σας, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μεγάλα ποσά!

 

Κερδίστε μία περιουσία στα φρουτάκια Mega Moolah

Όλοι εσείς που κυνηγάτε τα μεγάλα κέρδη και δεν πιάσατε χτες το τζόκερ δε χρειάζεται να στεναχωριέστε γιατί σας έχουμε βρει τη λύση:)!

Το προοδευτικό τζακπότ στα φρουτάκια Mega Moolah έχει ξεπεράσει τα 3,3 εκατ ευρώ και αυξάνεται συνεχώς! Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, τα προοδευτικά φρουτάκια δεν αξίζει να τα παίζουμε όταν το τζακπότ είναι χαμηλό. Αλλά όταν το τζακπότ έχει φτάσει σε τέτοια ύψη, τότε όχι μόνο αξίζει, αλλά όπως θα σας πουν όλοι οι έμπειροι παίκτες είναι υποχρεωτικό, καθώς ο κουλοχέρης δε θα αργήσει πολύ ακόμα να βγάλει το τζακπότ που θα αλλάξει τη ζωή του τυχερού παίκτη που θα το κερδίσει!

 

Κερδίστε δωρεάν μπόνους παίζοντας φρουτάκια!

Παίξτε αυτό το Σαββατοκύριακο τα φρουτάκια Jewels of the Orient και κερδίστε 100 ευρώ δωρεάν μπόνους!

Το καζινο θα μοιράσει συνολικά 1.000 ευρώ σε 10 τυχερούς παίκτες, οπότε μη χάνετε καιρό, μπείτε στη δράση τώρα και ίσως είστε εσείς ένας από τους παίκτες που θα κερδίσουν το μπόνους απλά παίζοντας froutakia!

Ο κουλοχέρης Jewels of the Orient έχει 5 τροχούς και 9 γραμμές πληρωμής και δίνει απλόχερα πολλά δωρεάν γυρίσματα. Έχει ως θέμα τους χαμένους θησαυρούς της Άπω Ανατολής, τους οποίους καλείστε να ανακαλύψετε για να φύγετε από το παιχνίδι με το χαμόγελο στα χείλη!

 

Page 1 of 212